top of page

Deník vděčnosti




Vize


Mé nejhlubší přání je slyšet od vás příběhy, jak sdílíte s partnerem/partnerkou či dětmi, za co jste daný den vděční. Vytvořte si tak nezapomenutelnou každodenní rutinu!

Jak to začalo

Věřím, že ty pravé nápady vznikají tak trochu sami od sebe - skrze intuici. Ani u mě to nebylo jinak. Sama jsem pociťovala touhu si více vědomě vážit věcí kolem sebe a myslet na to, kým si přeji být pro druhé. Jelikož jsem milovník knih o seberealizaci, lásce, životním poslání a mnoho dalšího, napadlo mě, že mi to tu tak nějak chybí. Vždy jsem měla touhu dotáhnout něco do konce a toto pro mě byla úžasná příležitost. Už nyní jsem neskutečně vděčná, že vám tu můžu začít popisovat reálný produkt!

Co je mým cílem?

Velmi by mě zahřálo u srdce, kdyby deník nejen potěšil, ale také pomohl jeho vlastníkovi vést kvalitnější a vědomější život. Deník je velmi jemným a čistým dílem. Začít ho můžete kdykoliv, protože datum určujete vy sami a používat ho můžete až 6 měsíců.

Bylo pro mě také velmi důležité vydat kvalitní deník, který si člověk zamiluje i pro jeho propracovaný vzhled. Vazba je navržena textilní s ražbou. Věřím, že psát si do deníku každé ráno a večer, bude hřejivým momentem.


Detaily vnitřku deníku

  • Tento deník je navržen tak, aby si ho každý vyplnil ráno, když vychází slunce (Proto "vycházím s tebou") a večer, když jde spát a slunce zapadá ("zacházím s tebou"). Ráno má člověk možnost hned po probuzení myslet na věci, momenty, pocity, za které je vděčný. Již mnoho autorů, kteří se zabývají štěstím člověka dokazuje, že když se od rána soustředíme na pozitivní věci, odehrává se tak i náš den.

  • Kromě jiného si také napíšeme, kdo jsme, začínáme mít tak v rukou naši podstatu a nenecháme se lehko strhnou tím, jací jsou lidé kolem nás, když nás třeba negativně ovlivňují, naopak jim můžeme být světlem. Dále je pak možnost napsat si, co bychom daný den chtěli prožít, zažít. I kdyby to mělo být to, že se na někoho usmějeme. (Úsměv je veliká věc (: )

  • Večer je pak poslední a krátké psaní věnováno reflexi dne. Jakékoliv myšlenky, či postřehy nás napadnou. Já osobně vždy děkuji za konkrétní věci, které se mi ten den staly.



Každý měsíc je zde možnost vybrat si jednu věc, na kterou se můžete zaměřit a opět je k tomu jemný grafický pomocník na odškrtávání. :)


Deník obnáší i další aktivity, jako je řazení svých hodnot a poznávání stavu flow.


... a ještě něco navíc


V deníku na vás čeká 6 krátkých básní na témata jako láska, cesta, vděčnost a další, ke kterým jsou vytvořené nádherné ilustrace od mojí skvělé grafičky Markéty Coubalové.


Díky


Usmívám se, děkuji a dnes zapisuji do toho svého deníku vděčnost za možnosti, které mám. Za každého, kdo se jen chvilku pozastaví nad tímto projektem.

587 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page